Visie


Burnoutproof

Wij zijn nieuwsgierig naar wat (young) professionals beweegt en enthousiasmeert. Wij hebben jarenlang organisaties geadviseerd ter bevordering van het werkplezier, de betrokkenheid en de bevlogenheid van de (young) professional. Het is onze passie om organisaties, teams en individuen in beweging te brengen én te houden. Wij geloven dat hard werken niet ten koste hoeft te gaan van creativiteit, energie en enthousiasme. Om de professional optimaal te laten presteren, zijn wij op zoek gegaan naar inventieve manieren. Professionals die goed voor zichzelf leren zorgen, zullen hun succesvolle en gezonde carrière eerder bestendigen. Alleen dan is er sprake van continuïteit omtrent creativiteit, groei en werkplezier.

Wat bieden wij

Wij zijn gespecialiseerd in therapie/ coaching ten behoeve van de gezondheid van de mens. Ter preventie van burn-out coachen wij op assertiviteit, zelfredzaamheid en eigenaarschap, ofwel verantwoordelijkheid nemen voor de eigen gezondheid.

Daarnaast geven wij inspirerende sessies, in de vorm van trainingen, presentaties en workshops. Hierin staat het opdoen van kennis, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het verdiepen van individu/team/organisatie, centraal. De methodes die we gebruiken zijn een combinatie van onze ervaringen, opgedaan in het bedrijfsleven, onze creativiteit en onze verworven vaardigheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Alles wat we doen, is ter bevordering van het enthousiasme en de energie van de (young) professional!

 

Hoe werken wij?

Wij zetten ons in om de energieke en enthousiaste werkinstelling van medewerkers te behouden en een Burn-out te voorkomen. Wij gebruiken hiervoor creatieve methodes vanuit verschillende disciplines, waarbij de focus ligt op lichaamsbewustzijn. Wanneer je signalen van je lichaam sneller herkent, voel je grenzen eerder aan. Hierdoor krijgt een Burn-out geen kans.

Wij maken gebruik van gedragstherapie, coaching, haptonomie, mindfulness, ademtherapie en (familie)opstellingen voor een gedegen behandeling van stress en burn-out klachten.