Over Saar


saar-weber-lichaamsgericht-coach-trainer-burnout-stressIk ben Saar Weber, nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Ik verdiep me graag in de relatie die je hebt met jezelf. Ik geloof namelijk dat het versterken van het contact met jezelf, de sleutel is voor een liefdevol, energiek en succesvol leven. Daarnaast is de relatie die je hebt met jezelf, een goede voorspeller van de relatie die je hebt met anderen.

Het is mijn passie mensen te bewegen vanuit plezier en enthousiasme. Ik geloof dat je dan vanzelf de juiste richting op beweegt. Mijn stijl van coaching heeft een speels, doortastend en daadkrachtig karakter. Ik vind het belangrijk dat het contact tijdens de therapie/ coaching oprecht en vrij is. Eerlijk naar jezelf kijken is spannend. Vandaar dat ik vertrouwen en veiligheid voorop stel.

Ik heb psychologie gestudeerd en jaren als organisatie adviseur gewerkt. Op den duur wilde ik verder en heb ik mij geschoold tot lichaamsgericht therapeut/ coach. Door het mentale met het emotionele en fysieke te combineren, komen we in de therapie snel tot de essentie! Lees meer…

Ben je geïnspireerd? Vraag een Gratis intake gesprek aan.

Heb jij een burn-out? Doe de stresstest om te zien hoe jij ervoor staat.